Mainonta | Ota yhteyttä

Mäntylahen Talli

Pienen kotipihattotallin elämää.

Lv-ruuna Taake opiskelee harrasteratsun elämää kivasti kehittyen. Pieniä koulukisoja olisi tarkoitus kulkea sekä esteille opetellaan.
Kantavan shettistamma Miran elämää ja tiineyttä seuraillaan, sekä kesällä 2015 syntyneen orin Mäntylahen Mailerin elämän aakkosia opetellaan, tulevaisuushan näyttää valoisalta pienen tulevan raviponin elämässä!
Tallillamme asustaa myös suomenhevosruuna Taneli jonka ratsun alkeiden opiskeluja seuraillaan blogissa.

Tallilla kulkee valmentajia joiden avulla viedään itseämme ja hevosiamme eteenpäin, eikä yksin suihkita täällä metsän siimeksessä 🙂 Kirjoittaja on 25vuotias, osa-aika töissä kulkeva joka touhuilee tallihommia yksin ja välillä kavereiden kanssa.
Tervetuloa seuraamaan meidän elämää 🙂

Siirry blogiin: http://mantylahentalli.blogspot.fi/

Blogin viimeisimmät postaukset

Parin viikon tapahtumat

Sodankylä 29.6.19 Kuva Jari Piirala  Hurjan nopeaa menee tämä aika. Taas tuntuu ettei oikein mihinkään kerkiä. Älytön läjä kuvia tulossa…

Aatu eskarissa

Aatu pieni pesusieni on alotellut eskariaan oikein mallikkaasti. Kevään aikana se on kantanut valjaita pariin kertaan kentällä riekkuessa ja käsi…

Kesä raveja kohti

Auroran ja Mailerin kolmas yhteinen startti oli Torniossa 8.6. Sieltä oli kotiin tuomisina hyväksytty juoksu ja kakkos sija ajalla 2.46,7….

Helatorstai ravit

Torstaina tosiaan ravattiin Rovaniemellä. Auroran toinen startti jossa pääsivät Mailerin kanssa lähtemään paalulta kipittämään muita karkuun. Maileri oli kovasta tuulesta…

Ääks, romaania pukkaa

Kokeilen saada blogin ajantasalle laittelemalla tähän postaukseen aika järjestykseen kuukausittain mitä tähän asti on touhuttu. Tammikuu Tammikuussa ostin Epelin takaisin….

520

blogia

375

postausta

0

postausta tänään