Mainonta | Ota yhteyttä

Lösmän hevostila

Pienen ikänsä puskaratsastaneen alle kolmekymppisen nuoren naisen blogi, joka nyt tutustuu kouluratsastuksen saloihin kilpailut mielessään. Vannoutunut suomenhevosharrastaja, joka osti kuitenkin puoliverisen ja koittaa nyt päästä tämän herkkistamman sielunelämään kiinni. Blogissa mukana 9-vuotias monitoimi suomenhevostamma, 1-vuotias suomenhevosvarsa ja mustana lampaana 7-vuotias puoliveritamma. Hevoset asuvat maalla kotitallilla.

Siirry blogiin: http://losmanhevostila.blogspot.fi/

Blogin viimeisimmät postaukset

Peppermint M & M Chocolate Bark

#chocolate recipe, #foodporn, #xmas, #christmas recipe, #christmas

Testi

 12345

Muuli täytti 8 vuotta! Missä mennään sen koulutustason suhteen?

Kirjoitin Muuliprojektin alkuaikoina koostepostauksia siitä, millä ns taitotasolla Muuli juuri silloin on ja mitä treenaamme tulevaisuudessa. Pitkään nuo listat sisälsivät…

Exercising

#Nutrition, #Great Body

Koulukisat

Pääsin ratsastamaan Maaikea pääsiäisviikolla ihan kunnolla kun omistajaperhe oli koronakaranteenissa. Viikko huipentui tallin harjoituskisojen, ”Påsk Cup”, kouluratsastusosioon. Tämä tarkoitti sitä,…

Recipe by Sissi Fan (CiCi)

#onions, #peppers, #hamburger, #burger, #beef

Poniravihaaveilu

Lähtöhyväksytty Seidi haastoi Instassa poniharrastajat kertomaan, mitä poniraviurheilu meille merkitsee ja mikä tilanne meillä nyt on. Ja sekavahan tilanne on….

Rentoa mentoa

 Kevät ehti tänne Kanta-Hämeeseenkin ja lumet suli kovaa vauhtia. Pääsiäisenä ehdin hyvin tehdä kotona pihatöitäkin taloni melko villiintymään päässeessä puutarhassa….

BodyBuilding

#Gym Rat, #Toning

Breakfast @ The Red Wagon

#photography, #bacon, #the red wagon, #vancouver, #food porn

Eggnog Carrot Cupcakes

#Eggnog, #Carrot, #Cupcakes

Gym Selfie

#Body, #Fit

520

blogia

188

postausta

5

postausta tänään