Mainonta | Ota yhteyttä

Mainonta

Yleistä

Jalustin.net on loppuvuodesta 2015 perustettu hevosihmisten kohtaamispaikka, jonka tarkoituksena on koota suomalaiset hevosblogit saman katon alle. Blogien lisäksi sivustolta löytyy myös foorumi, ja toimitus tuottaa sivustolle haastatteluja ja muuta mediaa säännöllisesti. Sivusto on tarkoitettu kaikille hevosista kiinnostuneille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.


MAINONTA

Bannerimainonta

Jalustin.netin etusivulla on kolme mainospaikkaa  ja muilla sivuilla kaksi. Ylä- ja alabanneripaikka löytyvät jokaiselta sivulta. Etusivulta löytyy myös lisämainospaikka varsinaisen sisällön keskeltä. Tarvittaessa mainospaikkoja voidaan myös lisätä tai poistaa. Mainoskokoja on käytössä useampia, ja mainokset skaalautuvat käyttäjän päätelaitteen mukaisesti. Mainoskoot ja -paikat voidaan sopia myös tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan tarpeisiisi sopiva bannerimainontakampanja!

Bannerimainonnan hinnat vakiokoolla alk. 6 € – 12 € / CPM (1000 näyttökertaa).

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnilla tavoitetaan helposti ja nopeasti laaja kohderyhmä. Sisältömarkkinointia voi tehdä joko bloggaajiemme tai toimituksemme kanssa. Erilaisia markkinointimuotoja ovat muun muassa erilaiset kilpailut, arvonnat, sponsoroidut blogit sekä lukijoiden osallistaminen sisällöntuottoon.

Jalustin.net-sivuston lisäksi toteutamme kampanjoita myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa.


OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluat saada yrityksellesi lisänäkyvyyttä ja kohdentaa mainontaasi tehokkaasti, ota yhteyttä! Suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva mainoskampanja!

520

blogia

189

postausta

2

postausta tänään