Mainonta | Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Jalustin.net on?

Jalustin.net on hevosihmisten ja –bloggaajien oma sivusto, jonka tarkoituksena on kerätä suomalaiset hevosblogit saman katon alle. Jalustin.net on tarkoitettu kaikille hevosharrastajille ja hevosista kiinnostuneille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Jalustin.net on hyödyllinen niin bloggaajille kuin mainostajillekin: sivuston kautta on helppo saada paitsi blogit laajan yleisön nähtäville myös mainostajalle oiva mahdollisuus tavoittaa laaja kohderyhmä.

Miten saan oman blogini lisättyä sivustolle?

Blogin lisääminen onnistuu etusivun Lisää tästä –napin kautta tai Blogit-sivulta. Lomakkeeseen lisätään blogin koko osoite kuvausteksteineen ja esittelykuvineen. Tämän jälkeen ylläpito tarkistaa blogin ennen sivustolle listaamista. Kun blogi on listattu, se nousee etusivulle aina, kun kirjoitat uuden postauksen.

Kuinka usein sivustolle tulee uutta luettavaa?

Blogien postaukset haetaan sivustolle puolen tunnin välein, joten uutta luettavaa löydät sivustolta päivittäin!

Miten saan blogini Kuukauden blogiksi?

Jalustin.netin toimitus valitsee joka kuukausi kolme ehdokasta, joista käyttäjät sitten saavat äänestää. Kaikilla sivustolle listatuilla blogeilla on siis mahdollisuus tulla valituksi! Toimitus arvioi blogeja muun muassa yleisilmeen, tekstien, kuvien, aktiivisuuden ja omaperäisyyden perusteella. Kuukauden blogin kirjoittajaa haastatellaan, ja bloggaaja saa blogiinsa ”Kuukauden blogi” -kuvakkeen sekä ison mainosbannerin Jalustin.netin etusivulle!

Minkälainen on hyvä/hyväksytty esittelyteksti?

Hyvä esittelyteksti tiivistää blogin sisällön muutamaan virkkeeseen: kuka olet ja mistä kirjoitat. Oma tai hevosen ikä kannattaa ilmoittaa syntymävuoden (esim. 1997) mukaan, jolloin esittelytekstiä ei tarvitse muokata vuosittain.

Esittelyteksteihin emme hyväksy suoraa tai piilomainontaa.

Miten poistan blogini Jalustin.netistä?

Blogin poisto onnistuu lähettämällä sähköpostia ylläpidolle osoitteeseen: info@jalustin.net. Blogisi poistetaan kolmen (3) arkipäivän kuluessa.

Miksei Jalustin.netissä ole tiimiblogeja tai –bloggaajia?

Jalustin.netissä haluttiin lähteä puhtaalta pöydältä liikkeelle, jotta kaikilla olisi yhtäläinen mahdollisuus saada blogilleen näkyvyyttä.

Miksi blogini kuvat eivät näy feedissä?

Kuva saattaa olla kooltaan liian pieni (minimikoko 345×200 px) tai kuvan osoite sisältää erikoismerkkejä (esimerkiksi välilyönnit tiedoston nimessä), joita järjestelmä ei tunnista.


IMG_0060 (1)

520

blogia

138

postausta

1

postausta tänään